Trekkershutten

Het is mogelijk comfortabel te overnachten in een trekkershut op Camping De Helling. De trekkershutten zijn een ideaal startpunt om de Betuwe te ontdekken. Ook diverse onderdelen van de Hollandse Waterlinie liggen in deze regio en zijn zeker een bezoekje waard. Camping de Helling ligt aan de Lek, in de provincie Gelderland. Aan de overkant van de rivier ligt de provincie Utrecht, met o.a. Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelrug.

Trekkershut

Op Camping De Helling staan sinds het voorjaar van 2016 twee “kampeervaten”: trekkershutten met de toepasselijke namen Rode Wijn en Witte Wijn! Deze trekkershutten bieden een eenvoudig maar comfortabel verblijf om te overnachten. Uiteraard is er gratis WiFi. In het achterste gedeelte tref je twee matrassen met daaronder opbergruimte voor je bagage. Voorin zijn twee banken en een uitschuiftafel. De banken kunnen eenvoudig worden omgebouwd tot twee slaapplaatsen. De trekkershutten bieden dus overnachtingsruimte aan maximaal 4 personen. In het nabijgelegen toiletgebouw is een afwasmogelijkheid met warm water. In de trekkershut is ook een waterkoker aanwezig.

Trekkershutten voor de rondreizende vakantieganger

Kookcomfort

Camping De Helling ligt op loopafstand van de Culemborgse binnenstad, waar volop restaurants en terrassen zijn. Een kookmogelijkheid is niet aanwezig in de trekkershut.  

Kosten

Een overnachting in een trekkershut kost €50,- per nacht (plus 0,75 cent toeristenbelasting per persoon). De prijs is inclusief stroomverbruik en gebruik keukenbox. Toilet en afwasmogelijkheid vind je in het nabijgelegen toiletgebouw. Douche, wasmachine en droger zijn in het havenkantoor. Inbegrepen bij de huurprijs is het gebruik van een keukenbox met 4 borden, 4 besteksets, 4 glazen, 4 kopjes, afwasmiddel, theedoek en vaatdoeken en gratis WiFi.

We verwachten van onze gasten dat ze de trekkershut bezemschoon opleveren en bij gebruik van de keukenbox de spullen schoon inleveren

Slaapcomfort

Tegen meerprijs van €6,- per persoon kan beddengoed (dekbed, overtrek, kussen en onderlaken) worden gereserveerd.

Reserveer

Back to top