Camping

Kom gezellig kamperen aan het water bij camping De Helling in Culemborg, Gelderland! De camping ligt aan de Lek en grenst direct aan de historische en levendige binnenstad. Dus musea, restaurants en terrassen vindt u op loopafstand van uw camper, tent, trekkershut of caravan. Gelegen in het hart van Nederland is de camping een uitstekende uitvalsbasis voor tal van fiets- en wandeltochten door de prachtige Betuwe, de bossen van de Utrechtse Heuvelrug of de kastelen in het Kromme Rijngebied.

Camping De Helling

Kenmerkend voor de camping is de eenvoud. Maar alle basisvoorzieningen zijn aanwezig (inclusief gratis WiFi) en verkeren in prima staat. De camping is, net als de naastgelegen jachthaven, sinds seizoen 2014 in eigen beheer van Watersportvereniging De Helling en Triton Scouting. Dankzij de inzet van veel vrijwilligers blijven de tarieven binnen de perken. Zowel de jachthaven als de camping hebben inmiddels een facelift ondergaan, waardoor de basisvoorzieningen en uitstraling weer helemaal van deze tijd zijn. En... we blijven bezig met verbeteren, dus de camping wordt nog ieder jaar mooier! De camping is inmiddels rolstoelvriendelijk en in mei 2017 ontvingen we de Blauwe Vlag. Een internationale erkenning omdat De Helling goed scoort op zorg voor het milieu, hygiëne en veiligheid.

Seizoenplaatsen, camperplaatsen en… trekkershutten.  

Camping De Helling heeft een twintigtal plaatsen voor stacaravans en hetzelfde aantal plaatsen voor seizoenkampeerders met eigen caravan of tent. Bel 0345 508930 voor meer informatie en kom gerust eens langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bekijken. Populair zijn de ruime, verharde camperplaatsen en sinds eind maart 2016 kunt u overnachten in een van onze twee trekkershutten.

Trekkershutten

Op camping De Helling vind je twee trekkershutten. In elk van deze “kampeervaten” kunnen vier personen overnachten. Een koffie/thee voorziening is aanwezig. Bedlinnen kan optioneel worden geboekt. Op het kampeerveld is een extra toilet- en afwasgelegenheid (met warm water!) speciaal voor de kampeerders.

Camping De Helling vormt ook het startpunt voor tal van fietsroutes door de omgeving: Linie langs de Lek, Kronkelen tussen Lek en Linge, de Betuweroute en de Kersentocht Betuwe. En natuurlijk starten hier ook veel prachtige wandelroutes. En de provincie Utrecht begint aan de overkant van de Lek. Breng eens een bezoek aan Wijk bij Duurstede en de Utrechtse Heuvelrug.

Havenmeester

De haven is geopend van 1april t/m 31 oktober. De havenmeester heeft flexibele werktijden. Hij is in het seizoen in ieder geval aanwezig tussen 9:00 en 10:00 en 16:00 en 18:00 uur. Op zondag van 11:30 tot 12:30 en van 16:00 tot 18:00 uur. Voor passanten en dringende zaken is de havenmeester 24/7 bereikbaar via 0345 508 930. Reserveren gaat het gemakkelijkst via email op havenmeester@jachthavenculemborg.nl.  Bekijk ook onze Facebook-pagina  voor actuele informatie. 

Voorwaarden en camping tarieven

De campingtarieven kun je eventueel opvragen bij de havenmeester. Reserveren gaat het gemakkelijkst via email op havenmeester@jachthavenculemborg.nl. Je kampeerplaats is op de aankomstdag beschikbaar vanaf 14:00 uur en op de dag van vertrek moet de plaats vóór 12:00 uur weer leeg zijn. Voor trekkershutten is de aankomst tussen 16.00 en 18:00 uur en het vertrek voor 10:00 uur. Op de camping zijn de  Recron-voorwaarden  van kracht, evenals  de Huisregels van Stichting De Helling Jachthaven & Camping . Tevens is het  Plaats en Groenbeleid Stacaravans van kracht

Recron

Adresgegevens

Helling 2, 4101 AE Culemborg

Reserveer

Back to top