Maatregelen rondom Coronavirus (COVID-19)

Wij volgen in deze situatie de richtlijnen van het RIVM en daarom is er tot nader order geen havenmeester aanwezig en blijven onze sanitairgebouwen gesloten. Water en electra zijn op het terrein wel aangesloten.

Wil je in de komende periode bij ons overnachten? Dat kan. Uiteraard wel met inachtneming van de voorzorgmaatregelen zoals die door de overheid worden opgelegd. We vragen je vriendelijk je komst vooraf telefonisch aan ons kenbaar te maken. Onze havenmeesters zijn dagelijks bereikbaar op 0345-508930.

 

Jachthaven

Passanten in de jachthaven kunnen de overnachting contactloos voldoen via de Blue Water App, dus gewoon vanaf de boot met de mobiele telefoon, tablet of laptop. Via deze app kun je digitaal betalen voor je liggeld en water. Stroompalen vind je op de steigers. 

 

Camping

Na telefonisch overleg met de havenmeester kunnen campinggasten plaatsnemen op de hen aangewezen plaats. Op het informatiebord bij het havenkantoor en in het sanitairgebouw op het kampeerterrein vind je informatie over hoe je de betaling digitaal kunt voldoen. Let op, wij bieden op dit moment helaas geen persoonlijk contact en geen faciliteiten.

 

Richtlijnen

We verzoeken je met klem om ook op ons terrein de volgende zaken in acht te nemen:

  • Onderlinge afstand minimaal 1,5 m

  • Houd je niet op in groepen van meer dan 2 personen

  • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep (staat bij de wasplaatsen)

  • Hoest en nies in een papieren zakdoek en gooi deze na gebruik weg

  • Meld je meteen wanneer iemand ziek is door telefonisch contact op te nemen met de plaatselijke huisarts en informeer de havenmeester

 

 

We vertrouwen erop je op deze manier toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De ontwikkelingen en aanwijzingen van het RIVM blijven we uiteraard op de voet volgen. Een fijn verblijf gewenst en heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0345-508930. We staan je graag te woord.

Back to top