Maatregelen rondom Coronavirus (COVID-19)

Wij volgen in deze situatie de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat onze sanitairgebouwen sinds 15 juni weer toegankelijk zijn. De openingstijden van de douches zijn blijvend beperkt in verband met een frequentere schoonmaak. Water en electra zijn op het terrein wel gewoon beschikbaar. Wil je bij ons overnachten? Dat kan uiteraard, met inachtneming van de geldende voorzorgmaatregelen. Meer informatie vind je hieronder:

 

Aanmelden vooraf

We vragen je vriendelijk je komst vooraf via mail te melden op havenmeester@jachthavenculemborg.nl. Onze havenmeesters zijn voor overige zaken ook telefonisch bereikbaar op 0345-508930.

 

Jachthaven

Passanten in de jachthaven kunnen de overnachting contactloos voldoen via de Blue Water App, dus gewoon vanaf de boot met de mobiele telefoon, tablet of laptop. Via deze app kun je digitaal betalen voor je liggeld en water. Stroompalen vind je op de steigers.

 

Camping

Na reservering via havenmeester@jachthavenculemborg.nl krijgen camperaars een plaatsnummer toegewezen. Op het informatiebord bij het havenkantoor en in het sanitairgebouw op het kampeerterrein vind je informatie over hoe je de betaling digitaal kunt voldoen. Let op: ook in het havenkantoor kan enkel met PIN betaald worden.

 

Richtlijnen

We verzoeken je met klem om eenmaal op ons terrein ook de volgende zaken expliciet in acht te nemen:

  • Onderlinge afstand minimaal 1,5 m, óók op de steigers. Gebruik eventueel de vingerpieren om een ander te laten passeren
  • Volg de schriftelijke aanwijzingen en signalering op de grond in het havenkantoor op. Houd ook voldoende afstand van onze havenmeesters!
  • Voldoe je betalingen met PIN
  • Houd je niet op in groepen van meer dan 2 personen
  • Was je handen regelmatig langer dan 25 seconden met water en zeep (staat tot je beschikking bij de wasplaatsen)
  • Neem je verantwoordelijkheid en blijf thuis bij de bekende klachten. Laat je zonodig testen en informeer bij een positieve test ook de havenmeester indien je in de jachthaven bent geweest
  • Verschillende afdelingen van de watersportvereniging hebben eigen corona protocollen opgesteld. Kijk hiervoor op de speciale pagina op de website van WV De Helling

 

Wij vertrouwen erop je op deze manier toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De ontwikkelingen en aanwijzingen van het RIVM blijven we uiteraard op de voet volgen. Een fijn verblijf gewenst en heb je nog vragen? Neem dan telefonisch contact op via 0345-508930. We staan je graag te woord.

Back to top