Leuker door delen

Uw mees krijgt regelmatig de vraag: kan ik hier een bootje huren? Tegelijkertijd ziet hij heel wat boten in de haven die amper de box uitkomen gedurende het seizoen. Misschien is de ‘deelboot’ een gat in de markt? In ieder geval kan meer deelboten in de haven misschien wel bijdragen aan het binnenslepen van de groene vlag.

In de haven liggen al diverse deelboten, boten die zijn aangeschaft door meerdere huishoudens die zelf onderling regelen wie wanneer de boot gebruikt. En wie voor welke kosten opdraaien. Deze boten worden vrij intensief gebruikt. En betrokkenen maken de indruk dat het allemaal soepeltjes verloopt en dat de lol onderling niet gering is.

Tegelijkertijd komen er aan de balie ook nog weleens vaste klanten klagen over de hoogte van de hellinggelden, de stroomrekening, de onderhoudskosten van de boot of de tijd die het elke keer weer kost om de boot op orde te houden. Soms denkt uw mees weleens: doe die boot toch weg als je er zoveel chagrijn van hebt!

Kortom, enerzijds bootjesdeelers met veel lol en anderzijds bootjesbezitters met het nodige chagrijn.

Uw mees gunt ook deze laatste categorie een leuker leven. En biedt zich dus bij dezen aan om vraag & aanbod bij elkaar te brengen. Wie graag zijn bootje op een of andere manier wil delen kan zich vanaf vandaag aanmelden. En wie deelgenoot van een boot wil worden ook. Natuurlijk beperkt uw mees zich slechts tot het doorgeven van wederzijdse contactgegevens van potentiele bootjesdelers en mogelijke huurders/aandeelhouders in de schepen.

 

Back to top